Vaikka olen nauttinut raskaana olemisesta, niin pakko myöntää, että odotan oman kropan takaisin saamista sekä parempaa kuntoa jo innoissani. Töitä pitää varmasti tehdä hirmuisesti, jotta takaisin vanhaan päästään. Odotan kuitenkin innolla jokaista hikipisaraa ja treeniä, mitä edessä odottaa! Tämän ylimääräisen painon kantaminen on todella ottanut voimille ja tässä hyvä vertaus, kun katsoo mitä puuhasin aika lailla tasan vuosi sitten. 

Vuosi sitten nimittäin patikoin Grand Canyonilla Bright Angel Trailia pitkin n 23km (korkeutta n 1100m). Alas käveltiin pari tuntia kapeita polkuja pitkin ja pidettiin tauko pohjalla ennen ylöskapuamista. Oma matka ylös kesti muistaakseni reilu kaksi tuntia. Tästä kaikesta toivuin ihmeen nopeasti, muistaakseni seuraavana päivänä jalkani eivät olleet edes kovin kipeät.

Näin vuosi myöhemmin, viikko yli lasketun ajan, alle kolmen kilometrin kävelylenkki ottaa kovemmin voimille, kuin tuo Grand Canyonin patikointi. Jalkoja särkee jo ihan kotosalla liikkumisesta, mutta apua kuinka paljon niitä särkeekään lenkin jälkeen. Onnistuin saamaan pohjelihakseni aivan jumiin ja tulehtuneiksi noinkin lyhyestä kävelystä, penikoista puhumattakaan, huh.

Voittekin kuvitella, että kuinka paljon odotan taas edes reippaita pitkiä kävelylenkkejä, juoksemisesta puhumattakaan! Kunhan kroppa on toipunut synnytyksestä, niin suunnitelmissa on aloittaa taas urheilut vanhaan tuttuun malliin.

placefordreams.grandcanyon.jpg

placefordreams.grandcanyon.1.jpg

placefordreams.grandcanyon.3.jpg

placefordreams.grandcanyon.2.jpg

placefordreams.grandcanyon.5.jpg

placefordreams.grandcanyon.30.jpg

placefordreams.grandcanyon.6.jpg

placefordreams.grandcanyon.70.jpg

placefordreams.grandcanyon.50.jpg

placefordreams.grandcanyon.7.jpg

placefordreams.grandcanyon.148.jpg

 

Postauksen kuvat viime vuoden reissusta. Tämän hetken lenkeistä ei ihan kuvamateriaalia saa ;D