Tässä auringonpaisteessa tuli mieleen, että joko olisi aika laittaa ruokailuryhmän taljat talviteloille ja antaa kodille keväisempi ilme. Ongelmana tässä kinkkisessä asiassa on mieheni, joka tykkää istua näillä taljoilla paljon mielummin. Onhan nämä DSR tuolit hieman kolkot ilman pehmustetta, mutta itselle riittää kevyempikin versio. Tuolit ovat myös aika sähköiset ilman mitään pehmustetta, mutta luin juuri vinkeistä pyyhkiä tuolin pintaa vedellä, jossa hieman huuhteluainetta. Laitoinkin samantien ostoslistalle huuhteluaineen (jota meillä ei muuten ole käytetty) ja testaan miten toimii. Kerron sitten täällä miten kävi, jos teistä joku muukin asiaa pohtinut!

olohuone.ruokatila.jpg

ruokailuryhma.jpg

Kuvat otettu muuten ilta-aikaan, joskus kahdeksan maissa, vitsit kuinka iloinen olenkaan tästä valoisuudesta! Saamme nauttia auringon valosta aina auringon laskuun saakka, joka näkyy kauniisti keittiömme ikkunasta.