Olemme vihdoin saaneet rullaverhot kotiimme ja nyt pystyy taas nukkumaan päiväunia jopa kirkkaimmalla auringonpaisteella. Päädyimme pitkän pohdinnan ja googlettelun jälkeen rullaverhoihin ja ollaan oltu valintaamme todella tyytyväisiä. Yläkerran makuuhuoneisiin valikoitui verhot pimentävällä kankaalla, kun käytävään ja alakerran ikkunoihin taas valoa läpipäästävällä kankaalla.

Olipa hauska huomata kotiin tullessa, kun verhot olivat asennettuina, kuinka myös valkoiset verhot voivat luoda kotoisuutta. Positiivisena yllätyksenä saimme myös huomata, että asunto on auringonpaisteella, alakerran verhojen ollessa alhaalla silti todella valoisa. Eli huolemme siitä, että rullaverhoilla olisi joko täysin pimeää tai sitten kirkkaan valoisaa, oli täysin turha.

Tässä katsaus makuuhuoneen verhoihin, alakerrasta kuvia myöhemmin.

rullaverhot.jpg

pimennysverhot.makuuhuone.jpg