Meidän kodinhoitohuone on ollut tämän koiraperheen ehdoton ykkössuosikki. Kodinhoitohuoneessa on oma ulko-ovi ja käytämme sitä aina koiramme kanssa. Siihen tulee tämän kevään aikana myös meidän vaunuparkki, nimittäin nekin on kiva saada pois silmistä tuosta toisesta eteisestämme. Ei siis haittaa lainkaan kuraiset tassut tai muut moskat, kun tässä pääsee heti pesulle.

Olemme kaavailleet tuohon ulko-oven viereen myös jonkin sortin hyllykköä, johon saisimme kenkiä ja muuta säilytettävää. Yksi vaihtoehto voisi olla Ikean Algot -sarjan kokonaisuus. Tuohon nurkkaan jää nimittäin nuo sähkökaapit, joten mitään raskasta hyllykköä ei tilaan pysty asentamaan. Algotin hyllyt saisi tarvittaessa irti, jos kaapeille tulee asiaa. 

 

kodinhoitohuone.jpg

kodinhoitohuone.1.jpg

kodinhoitohuone.placefordreams.jpg

kodinhoitohuone.pesukone.jpg

 

Nykyinen pesukone saa piakkoin lähtöpassit ja tilalle tulee pesutorni. Pakko tässä todeta, että luulimme hankkivamme reilu kaksi vuotta sitten hyvän pesukoneen, mutta tämä Siemens iSensoric ollut ihan surkea korkeasta hinnastaan huolimatta. Pesukone alkoi pitämään kovaa kolinaa jo noin vuoden käytön jälkeen ja Siemensin mielestä kyseessä käyttövirhe, eli jos joku hakee kokemuksia koneesta, niin en voi suositella hankkimista.

Ottaisinkin mielelläni vastaan suosituksia hyviksi koetuista pesutorneista! Ajattelin pitkään pärjääväni ilman kuivausrumpua, mutta luulempa meidän pyykkimäärien kasvavan pikkuisen myötä sen verran, että pesutorni tulee olemaan hyvä sijoitus tulevan kotiäidin arkeen.

kodinhoitohuone.2.jpg