Kaikki makuuhuoneemme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja näin ollen alakertaan jää avotila keittiölle ja olohuoneelle. Alakerrasta löytyy myös kodinhoitohuone sekä toinen kylpyhuone. Tässä jälleen yksi huonejako, joka oli itselleni tärkeää uuden kodin valinnassa. Halusin kaikki makuuhuoneet samaan kerrokseen ja täällä se toteutui. Nyt mies saa rauhassa kukkua iltamyöhään alakerrassa tv:tä katsellen ja minun unet eivät siitä häiriinny tai vastavuoroisesti saan aamulla kolistella keittiössä, eikä kolina kuulu niin hyvin ylös.

Olohuoneeseen hankittiin uusi sohva sekä myös yhdessä kuvassa vilkahtava tv-taso, ihanaa VM-Carpetin Hattara mattoa unohtamatta. TV-tasoksi valikoitui Ikean Bestå, joka sopi hyvin täällä jo valmiina oleviin valkoisiin keittiön- ja eteisen kaappeihin. TV-taso odottaa vielä hienosäätöä johtojen suhteen, jotka on tarkoitus piilottaa kaappiin sisään. No kaikki aikanaan.. Myönnettäköön, että en ole ollut ihan niin ahkera, kuin olisi voinut mitä tulee kodin sisustuksen hienosäätöön.  

vmcarpet.hattara.jpg

olohuoneen.sisustus.jpg

olohuoneen.sisustus.3.jpg

olohuoneen.sisustus.5.jpg

ikea.besta.tvtaso.jpg

olohuoneen.sisustus.7.jpg

olohuoneen.sisustus.2.jpg
Kuvista poiketen meillä on muuten vihdoin verhot!

Päädyttiin ihan simppeleihin rullaverhoihin, joista vielä oma postaus myöhemmin.