Keittiössämme on tosiaan perinteiset ylä- ja alakaapit tuossa ruokapöydän takana sekä erillisellä seinällä kalustepeitteiset pakastin- ja jääkaappi. Tuolla samalla seinällä kaapinovien takaa löytyy myös aamiaiskaappi, joka kätkee sisäänsä kaikki pienkoneet.

Kaappiin on saatu kaikki se, joka normaalisti ärsyttää silmää keittiöntasojen päällä. Oikeastaan vanhassa kodissa keittiössä oli esillä ainoastaan kahvinkeitin ja muita pienkoneita kaivettiin esiin aina vain käytön ajaksi. Me käytämme kahvinkeitintä päivittäin, mutta blenderiä ja leivänpaahdinta taas harvemmin. On kuitenkin kätevää, että niitä ei tarvitse erikseen kaivella kaappien sisuksista esiin, vain nekin saavat olla paikoillaan odottamassa käyttöä tuolla aamiaskaapissa. Myös veitsien säilytysongelma ratkaistiin asentamalla aamiaiskaappiin tuo veitsimagneetti (Ikeasta).  

placefordreams.keittio%25CC%2588.432.jpg

placefordreams.aamiaiskaappi.1.jpg

placefordreams.aamiaiskaappi.3.jpg


Kahvinkeittimen takana on pistorasia neljälle eri laitteelle ja mikron kanssa samalla tasolla taas sille oma pistokkeensa. Hyllyillä on säilössä myös aamiasastioita.

placefordreams.aamiaiskaappi.jpg

 

 Aamiaskaapin viereen, lähimmäksi ikkunaa jää vielä kuiva-ainekaappi, jossa on kätevät ulosvedettävät laatikot. Tässä keittiössä ollaan kyllä oltu tyytyväisiä näihin ratkaisuihin ja tuntuu oikeastaan aivan luksukselta näin suuret kaappitilat vanhan kodin pikku keittiön jäljiltä!

placefordreams.aamiaiskaappi.4.jpg

 

Ovien ollessa kiinni on keittiön yleisilme ihanan rauhallinen.