Kurkistus tänne meidän uuden kodin keittiöön. Voinette kuva kuvalta täältä kodista kuvitella miksi rakastuimme ensisilmäyksellä tähän kotiin. Täällä kaikki pinnat olivat nimittäin täysin makuumme ja se helpotti muuttoa huomattavasti! Keittiön ja muunkin kodin kaapistot ovat mattapintaisia, joista pidän kovin. Vanhassa kodissa meillä oli korkeakiiltoiset keittiönkaapistot ja siellä pohdiskelin usein, että miksi en valinnut mattaisia ilman metallisia vetimiä. No täällä olikin nämä haluamamme ovet paikoillaan ja kyllä ollaan näistä pidetty.

Vanhaan kotiin mittatilauksena teetetty pöytä oli onneksi sopiva myös tänne ja pöytää ei onneksi tarvinnut laittaa ikkunaan kiinni. Tilaan tulee mukavaa ilmavuutta, kun pöydän ja ulkoikkunan väliin jää reilu puoli metriä.

Otan teille lisää kuvia koko tilasta vielä kunhan juuri tilaamani laajakulma saapuu kuvauskäyttöön. Nyt tällä 50millisellä nämä tällaisia kurkistuskuvia. Keittiössä on nimittäin yksi ihan oman postauksen ansaitseva juttu nimeltään aamiaiskaappi! Ei vitsit, kuinka mukavaa kun kahvinkeittimen ja muut sälät saa sinne piiloon ja esille voi jättää vain haluamansa keittiötarikkeet!

 

placefordreams.keittio%25CC%2588.1.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.4.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.2.jpg