Viimeiset jouluiset kuvat kuusen kanssa olohuoneestamme, jotka napsasin maanantaina. Eilen päätimme siivota kuusen pois ja samoin lähti suurin osa joulukoristeista. Enää kukkia vain jäljellä. Eipä ole muuten kuvien ottamiseen uudesta kodista ollut kovin paljoa mahdollisuuksia. Huomiselle toivon valoisampaa päivää, sillä saimme tänään vihdoin olohuoneen maton ja en voisi olla tyytyväisempi. Instagram Storiesin puolella matto jo vilahtikin, mutta parempia kuvia olohuoneesta ja uudesta matosta tulossa piakkoin.

placefordreams.uusikoti.jpgplacefordreams.uusikoti.2.jpg

Valkoinen vanhasta kodista tullut nojatuoli ja rahi pääsivät alakertaan uuden sohvan kaveriksi. Ylemmässä kuvassa vilkahtaa vähän myös tuo uusi sohva, joka on nyt tosiaan vaaleanharmaa, sillä valkoisia ei enää saanut. Olen kyllä tykännyt harmaasta, sillä sen kanssa ei tarvitse olla ihan niin varovainen, kuin valkoisen ;)


Jos en enää huomenna ehdi blogiin niin huippua vuodenvaihdetta ja onnellista Uutta Vuotta!!