Asentelin tuossa viikonloppuna kotiimme jo kausivaloja oikein urakalla. Olohuoneestamme otin myös kuvia hämärästä valoisuudesta huolimatta, mutta ensin kurkkaus makuuhuoneeseen. Makuuhuonetta en halunnut jättää tietenkään ilman kausivaloja, mutta hillitsin mieltäni asentamalla vain yhden valon luomaan tunnelmaa.

placefordreams.makuuhuone.1.jpg
Nämä himmeät valot on mukava napsaista päälle myös aamulla herättyään, koska ne eivät sokaise samantien. Muuten aamuisin on jotenkin vaikeaa aina sytyttää valoja, kun tuntuu menettävänsä näön kirkkaista valoista. Toinen aamukikkani on sytyttää eteiseen valo, kun käyn antamassa koirallemme aamupalan. Kömmimme nimittäin koiran kanssa molemmat aina vielä pikku levolle ennen lopullista nousemista. Näin ollen eteisen valo sarastaa vain hieman makuuhuoneeseen ja tekee heräämisestä helpompaa.

Näin arkisin ei muuten kuvaamisesta tule mitään, kun on kotona vain pimeään aikaan. Sitä paremmalla syyllä nyt sohvalle ja Netflix päälle. Kävimme kuitenkin Kirsin kanssa kuvaamassa viikonloppuna ja yritän jakaa kuvat tänne vielä tällä viikolla!

placefordreams.makuuhuone.jpg