Koska syksy ja väsymys, niin inspiraatio on kadonnut. Muutamia viime viikkojen juttuja..

- Kuka teistä suunnisti hakemaan Lidlistä viime viikolla itselleen kashmirneuletta? Oli nimittäin iso pettymys, materiaali ei ollut ihanan pehmoista kashmiria, mitä minun vanhoissa muiden merkkien neuleissa, vaan se jopa pisteli ihoa. No äitini mukaan halvempien merkkien kashmirvilla on vuohen peräpäästä, joten ihmekös laatu ei aina yhtä pehmoista ;D No, palautukseen lähti.

- Motivus. Palasin 14 vuoden tauon jälkeen Motivukselle jumppaamaan. Ihan vain siitä syystä, etten halua liittyä enää vuosi-ikuisuus-jäseneksi minnekään ja Fit 24/7 -sali, jossa viimeksi kävin ahdisti väenpaljoudellaan. Hehe, pakko kuitenkin myöntää, että meinasin revetä ääneen nauruun ekassa kunnon ysärijumpassa. Olin luullut näiden kadonneen jo maan päältä. Mutta plussaa Motivuksella on ehdottomasi vain naisten salit sekä sieltä puuttuvat belfienottajat. Siellä porukka selvästi haluaa vain treenata rauhassa, välittämättä miltä treenatessaan näyttää.

- Suits on ihan huippu sarja. Syksy bring it on; minullapas on Netflix.

- Viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä; lomaan alle 1kk! NYC fiilistely on todella vienyt aikaa blogilta, mutta onhan se vain nyt niin kivaa kerätä to do -listaa valmiiksi. Minulla muuten todella hyvä vinkki uudesta matka-appista (nyt kun CreateTrips ei enää toimi), josta ystäväni onnekseni minulle vinkkasi. Siitä tulossa oma postaus.

placefordreams.jpgIloa ja energiaa teidän syysviikkoon! Me karataan huomenna mökille lataamaan akkuja.