Suunnitellessamme kotiamme halusin kylpyhuoneesta tunnelmaltaan lämpöisemmän, kuin edellisen kotimme mustavalkoinen oli. Vanhassa kodissamme oli tosiaan valkoinen seinälaatta ja musta/tummanharmaa lattialaatta. Tässä nykyisessä kodissa seinälaataksi valittiin hieman meleerattu harmaa iso seinälaatta ja lattiaan vaaleampi beige. Lattialaatta sopii sävyiltään tasoihin, joita teetätimme lisätöinä. Niinkuin keittiössä, niin myös kylpyhuoneessa olisimme halunneet vaihtaa eri toimintojen paikkoja, mutta rakennuttajamme ei näihin antanut tehdä muutoksia. Nyt reilun vuoden asumisen jälkeen emme ole kyllä kaivanneet pieniä hienosäätöjä, joten ihan toimivia ovat ratkaisut olleet.

Aluksi mietin katon muuttamista kipsilevyksi tms, valkoiseksi ja pohdin saunan sävyä. Nyt kuitenkin olen todella tyytyväinen tähän luonnolliseen puun sävyyn, jota olen alkanut kaipaamaan muuhunkin sisustukseen. Smedbon seinäkoukut ovat olleet mitä mahtavimmat ja samoin sadesuihku oli hintansa väärti. Vaalea lattialaatta tosin ei ole ollut kaikista paras ratkaisu koiraperheessä, varsinkin laatan ollessa sileäpintainen. Jos vain seuraavassa kodissamme saamme valita materiaaleja kylpuhuoneeseen, niin päädyn varmasti kevyesti sävytettyyn isoon seinälaattaan, mutta hieman tummempaan lattialaattaan. 

 

placefordreams.kph.jpg

placefordreams.kph.4.jpg

placefordreams.kph.6.jpg

placefordreams.kph.9.jpg

placefordreams.kph.1.jpg

 

*osa postauksen tuotteista on saatu blogin kautta