Sateisemmat säät ovat saaneet ajatukseni jo syksyyn ja olenkin inspiroitunut parhaillaan kaikista syysjutuista. Olen yrittänyt etsiä syysvaatteita kaappeihini, mutta siinä en ole kuitenkaan onnistunut kovin hyvin. Massimon aleista bongasin yhdet nilkkurit ja niiden lisäksi olenkin tehnyt vain yhden asustehankinnan. Tai no, ei nyt ihan virallinen asustehankinta, mutta kuitenkin pitkään pohdinnassa ollut ostos. Ystäväni Tiina ylisti tuossa alkukesästä vastamelukuulokkeita, joita aloinkin siltä istumalta heti etsimään. Vastamelukuulokkeet ovat siis mitä parhaimmat musiikin kuunteluun yms, sillä ne poistavat ympäristön muuta melua ja näin saat nauttia täysin omasta musiikistasi. Oikeastaan ystäväni kehui niitä mitä parhaimmiksi lennoilla, joissa tiedätte, että on kaikenlaista melua ympärillä. Olen lentänyt 8 lentoa sen jälkeen, kun kuulin vastamelukuuokkeista ja joka lennolla miettinyt, että NYT pakko saada nämä kuulokkeet. Lennot kun ovat muuttuneet varsinaisiksi huutokaupoiksi, kun koko aika lentoemot kailottavat kuulutuksiaan tuotteista, joita meidän matkustajien pitäisi ostaa. Tuon myyntioperaation lisäksi saatat saada viereesi kovaäänisen humalaisen matkustajan tai itkevän lapsen (lapset saavat toki matkustaa ja itkeä niin paljon, kuin ikinä haluavat, sitä en missään nimessä tarkoita. Jatkossa minun uneni eivät vain enää häiriinny tästä). Myöskin syksyn työmatkat keskustan halki sujuvat mukavammin ilman taustamelua, joten löysin melkoisen monta syytä hankintaani. 

Etsin netistä tietoja ja kyselin ystävien sekä kollegoiden kokemuksia omistaan. Mikään tietty merkki ei oikeastaan noussut yli muiden, joten päädyin hankkimaan omani pääosin ulkonäön perusteella (mitenkäs muutenkaan). Toki tunnettu ja netissä kehuja saanut merkki tuki päätöstäni. Päädyinkin hankkimaan itselleni Bang&Olufsen BeoPlay H8imp?type(inv)g(20804978)a(2042464) -kuulokkeet. Syksyäni inspiroivat siis rennot kampaukset, muhkeat neuleet ja pimenevät illat kynttilänvalossa lempisarjoja katsellessa (uusilla kuulokkeillani tietenkin).

1-Desktop25.jpg

Bang&Olufsen BeoPlay H8imp?type(inv)g(20804978)a(2042464), kuvat Pinterest

Nyt kuitenkin nauttimaan vielä kesästä lenkin merkeissä. Mukavaa viikonloppua!


*sis.mainoslinkin