Minusta on nyt iän myötä tullut melko herkkä kosmetiikan tuoksuille. Olen myös joutunut luopumaan monista hajuvesisuosikeista niiden aiheuttamien päänsärkyjen takia. Onnekseni en kuitenkaan täysin ole allergisoitunut tuoksuille, mutta kuitenkin joudun miettimään hieman kosmetiikan käyttöäni. Pahinta on ehkä se jos saan viereeni jonkun parfyymi-ladyn, nimittäin sen aiheuttama päänsärky ei meinaa lähteä millään pois. Urheiluvaatteitani en saisi enää lainkaan pestä tuoksuvilla pesuaineilla, sillä ihoni reagoi todella vahvasti siihen. Saan pientä ihottumaa, joka kutisee jos urheilen vaatteissa, jotka pesty tuoksuvilla aineilla. Myös päänahkani on herkkä liioille tuoksuille ja pesen usein herkän ihon aineilla myös hiukseni. Sain Cutrinilta testiin heidän Sensitive -sarjan tuotteita, joista innostuin niin paljon, että hankin niitä ystävälleni lahjaksikin. Ystäväni on saamassa lapsen ja usein pikkuiset reagoivat myös, jos äidit kylpevät liian voimakkaissa tuoksuissa. Tätä sarjaa suosittelen kokeilemaan, jos kärsit laillani liioista tuoksuista.

placefordreams.tuoksutonkosmetiikka.1.jp

placefordreams.tuoksutonkosmetiikka.2.jp

placefordreams.tuoksutonkosmetiikka.jpg

 

* Yhteistyössä Cutrin. Uudistunut Cutrin Sensitive -sarja on ensimmäinen kampaamosarja, jolle on myönnetty Allergiatunnus. Se on hellävarainen niin iholle, hiuksille kuin hengitysteillekin. Muotoilusarja ei sisällä hajusteita, parabeeneja, väriaineita tai silikoniöljyjä.