Jos tämä "väritön" sisustus on jostain hyvä juttu, niin siitä ettei kesäsin ja talvisin täydy vaihtaa verhoja tms kausien mukaan. Kesällä oikeastaan vain taljat sisustuksessa vähenevät (toki koiraamme varten niitä ei kaikkia poisteta) ja saadaan yksi huone lisää parvekkeesta. Nyt on ollut niin lämpöiset säät, että lähes koko ajan on parvekkeen ovi auki, jotta viileää ilmaa saadaan sisään. Koiramme hengaakin usein parvekkeella, satoi tai paistoi. 

 

placefordreams.sisustus.1.jpg

placefordreams.sisustus.2.jpg

placefordreams.sisustus.5.jpg

placefordreams.sisustus.jpgpunaviinimarjapiirakka.jpg

 

Kuvat sunnuntailta, kun leivoin jokavuotista suosikkia punaviinimarjoista. Piirakka super hyvää, suosittelen kokeilemaan! Teet vain normaalin makean piirakan pohjan. Päälle punaviinimarjoja ja sekoitus johon tulee 1paketti Mascarponejuustoa, 1/2 dl sokeria ja yksi kananmuna. Uunissa n 20 min 200C ja voilá valmista.