No mistä koko idea lähti meidän Englannin maaseutumatkaan? No mistäs muustakaan, kuin Downton Abbeysta. Äläkä vain sano, ettet ole katsonut koko sarjaa! Nimittäin tuo on ehdotonta TV-sarjojen parhaimmistoa, niin mukaansa tempaava ihana sarja. Tämähän oli siis äiti-tytär -matka, eli sentään en miestäni tuonne raahannut ;) Äitini luki viime syksynä lehdestä, että sarja on kuvattu Highcleren linnalla Newburyssa ja siitä kaikki lähti. Varasimme ensin liput linnalla vierailuun, sillä se on auki melko harvoin. Sitten varasimme lennot ja alkuun suunnittelimme matkaavamme linnalle junalla Lontoosta. Sitten kuitenkin rohkaistuin ajatukseen auton vuokraamisesta, joka oli ehdottomasti paras päätös matkamme suhteen. Harmiksemme linnan sisällä ei saanut kuvata, mutta voin vain hehkuttaa, kuinka huippua oli vierailla sarjan kuvauspaikoissa. Varsinkin kirjasto oli ihan mieletön!

placefordreams.downtonabbey.jpgplacefordreams.downtonabbey.1.jpg

placefordreams.downtonabbey.2.jpg

placefordreams.downtonabbey.122.jpg

placefordreams.downtonabbey.13.jpg

placefordreams.downtonabbey.177.jpg

placefordreams.downtonabbey.22.jpg

placefordreams.downtonabbey.199.jpg


placefordreams.highclerecastle.126.jpg

placefordreams.highclerecastle.123.jpg

placefordreams.highclerecastle.jpgplacefordreams.downtonabbey.100.jpg

placefordreams.highclerecastle.890.jpgJättimäinen kuvapläjäys kaikille teille muille faneille! Katsoin muuten eilen Miss Marplea (uskokaa tai älkää), jossa myös oli kohtauksia linnalta. Yövyimme Newburyssa super suloisessa Carnavon Armsissa, joka ihan linnan lähellä. Suosittelen!