Yhdeksi reissun Losin pään kohokohdista on pakko nostaa Matador Beach Malibussa. Ajoimme tuonne alle tunnin Brentwoodista, eli matka ei ollut kovin pitkä. Maisemat Pacific Coast Highwaylla ovat myöskin niin upeat, että sitä pitkin olisi ajellut mielellään pidempäänkin (tänne on ehdottomasti vielä palattava). Pysähdyimme matkalla mennessä lounastamaan ja takaspäin tullessa valokuvailemaan muitakin Malibun rantoja, joten kertomani aika ajolle on melko suuntaa antava. Matador Beach oli muuten yksi monista matkan paikoista, joita bongasin Instagramista. Suosittelen ehdottomasti käyttämään Instagramia antamaan reissuvinkkejä minne ikinä oletkaan suuntaamassa. Matador Beach ei nimittäin löytynyt yhdeltäkään vinkkilistalta, joita muita kautta keräsimme. Olisi ollut todella harmi, jos tämä upea ranta olisi jäänyt kokematta! 

placefordreams_matadorbeach.jpgplacefordreams_matadorbeach.2.jpgplacefordreams_matadorbeach.1.jpgplacefordreams_matadorbeach.3.jpgplacefordreams_matadorbeach.8.jpgplacefordreams_matadorbeach.7.jpgplacefordreams_matadorbeach.9.jpgplacefordreams_matadorbeach.5.jpgplacefordreams_matadorbeach.10.jpg

Eräs Malibussa aikoinaan asunut tuttavamme sanoi muuten, ettei Matador Beach ole enää Malibua, mutta uskon silti googleen enemmän! Kaikella rakkaudella ;)