Jaiks, reilu kaksi viikkoa takana sairastuvalla. Mieheni on ollut loukkaantumisensa takia kotosalla ja sen takia sohva ja muut on nyt aseteltu potilaalle hyvin. Kaiken on pitänyt olla käden ulottuvilla siinä sohvan vieressä ja minä olen tietenkin joutunut kulkea laput silmillä, etten hermostuisi kaaoksen keskellä ;D No hiljalleen alan tottumaan tilanteeseen, mutta salaa suunnittelen jo paikkojen kuntoon laittoa sekä muuta kevätsiivoukseen liittyvää. Muutamasta kulmasta katsottuna kotimme on kuitenkin lähes entisensä, joten keskityn nyt näihin.

placefordreams.158.jpgplacefordreams.1589.jpg

Jos jokin saa hymyn huulilleni, niin vitriinikaappimme kevätauringossa. Lasit näyttävät niin kauniilta auringonvalossa.

placefordreams.1581.jpgplacefordreams.1583.jpg

Meillä on muuten vihdoin verhot makkarissa. Eihän siihen mennytkään, kuin puolitoista vuotta, että löysin sopivat. Niistä kuvia myöhemmin. Kivaa viikonloppua!