Ruotsalaiset ovat sitten ihania. Vai missä muussa maassa suunniteltaisiin oma "maljakko" tammenterhoille. Saimme tämän suloistakin suloisemman pikku maljakon ystäviltämme, kuulemma kaikilla on naapurimaassamme tämä. Eli pitäähän tietty meilläkin ;) Tammenterhoja joudun odottelemaan vielä lokakuulle, joten maljakkoon pääsi yksi hääpäiväruusuistani. Maljakon tarkoituksena on siis asettaa siihen yksi tammenterho, josta sitten kasvaa kaunis vihreä lehti. Tämä on niin suloisen pieni, että tälle löytyy monta paikkaa kotoa, minne tämän asettaa. Tänään se ilahdutti minua työhuoneemme pöydällä, kun tein töitä kotoa käsin.

placefordreams.svenskttenn.jpg

Jos olet yhtä huuli pyöreänä, kuin minä tämän saadessani tammenterhojen lehtien kasvattamisesta, niin iske postauksen otsikko googleen ja ihaile kuvia. Tai myös instagramissani löytyy oma # tuolle, jonka takaa löytyy suloisia kuvia. Voin jo kuvitella tässä pikku tulppaanin nyt keväällä tai joitain ihania villikukkia kesällä <3

Ett stort tack L&H!