Nyt alkaa koti olla riisuttu jouluisista koristeista sekä valoista. Koristeet lähti jo aiemmin, mutta nyt siivosin myös valot pois. Ainoastaan parvekkeellemme jätin vielä kausivalot, jotka luovat siellä tunnelmaa pimeinä iltoina. Huonekuusi on tosin vieläkin tuossa pöydällä, vaikka siitäkin voisin jo päästä eroon. Tuntuuko teistäkin koti kolkolta kaikkien näiden valojen ja koristeiden siivoamisen jäljiltä? Täällä tuntuu, joten pohdiskelen täällä jo toisiko kevättä kotiin vaikka uusilla koristetyynynpäällisillä, vai riittäisikö ihan värikkäät tulppaanit tuohon.

placefordreams.111.jpgplacefordreams.113.jpgplacefordreams.120.jpgplacefordreams.116.jpgplacefordreams.121.jpgplacefordreams.114.jpg

Tämä auringonpaiste tuo väkisinkin hymyn huulille ja on niin ihanaa, kun päivät alkavat taas pidentyä.