Sain tuossa kesän alussa juoksuinnon päälle, jonka myötä (muut juoksijat varmaan samaistuvat) varpaankynteni eivät ollet kauneimmasta päästä kesän sandaalikelejä ajatellen. 12km lenkit olivat jalkaparoilleni liikaa ja niiden myötä muutama kynsi pääsi mustumaan rumasti. Siispä ajatus sandaaleista kauhistutti, sillä tavallisella lakkauksella ei tuota saanut piiloon.  

placefordreams.1.jpg

Lomalle lähdin siis tietenkin Simonan käsittelyn kautta, jossa ripseni sekä kynteni huollettiin lomakuosiin. Varpaisiini tehtiin geelilakkaus, jonka avulla minäkin sain kauniimmat kesäjalat. Jos siis sinullakin on ongelmana nuo juoksusta mustuneet kynnet, taikka jopa ihan "muovailua" vaativia kynsiä, niin älkää tuskailko enää sandaalikelejen koittaessa, vaan varatkaa aika kynsien geelaukseen :) Itselleni valitsin väriksi raikkaan pinkin, joka oli mitä parhain rantalomalle. Parasta näissä on myös pitkäkestoisuus sekä kaunis kiilto, joka ei uinnista tai helteistä huolimatta kulu. 

placefordreams.2.jpg