Joko siellä on lomat alkaneet? Minulla olisi vielä muutama työpäivä ensi viikolla, jonka jälkeen loma koittaa. Ennen lomaa kuitenkin vielä katsaus työhuoneeseemme, jolle on ollut lähes päivittäistä käyttöä. Joskus nuorempana haaveilin walk-in komerosta, mutta nyt kyllä valitsen ylimääräiselle huoneelle työkäytön ennen tuota. Toki myös blogin kirjoittaminen on mukavampaa, kun on oma tila datailua varten. Työhuoneessamme on pöydän lisäksi kaksi Malm -lipastoa sekä mieheni vaatekaapit. Näiden lisäksi sinne en muuta halua, sillä huone on melko pieni muuhun käyttöön. Muutenkin ajatus lentää paremmin siistissä pelkistetyssä tilassa. TV oli lipastojen päällä pitkään odottamassa kytkemistä, mutta senkin totesimme turhaksi. Yksi TV riittää olohuoneessa vallan mainiosti, sillä juurikaan emme telkkaria katso. 

placefordreams_th-2.jpgplacefordreams_th-1.jpgplacefordreams_th-3.jpg

Lasinen työpöytä on koottu Ikean pukkijaloista sekä teetetystä lasilevystä. Työtuolina Vitran DSR ja valaisin tilattu taloon.comista (tämä malli). Tauluhylly ja verhot myös Ikean mallistoista, puinen tuoli mummin vanha ja lasinen pullo kirppislöytö.