Nyt olemme saaneet projektia parveke etenemään ja se on enää hienosäätöä vaille valmis. Saimme parvekkeelle haluamamme löhöpaikan ja pienet testipäikkärit tuossa nukkuneena voin kertoa, että onneksi päädyimme tuolien sijasta sohvaan. Nämä moduulisohvat ovat käteviä, sillä paloista saa juuri omiin käyttötarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden rakennettua. Tästä pienestä kesähuoneestamme on ollut nyt jo paljon iloa ja myös koiramme nauttii tuolla hengailusta. Eilen nautiskelimme kauniista kesäpäivästä tuossa ystävieni kanssa ja oli kyllä hauskaa. Pimeän tullen juhlavalot sekä kynttilät tuovat tunnelmaa kesäillan viettoon.

placefordreams.3591.jpgplacefordreams.991.jpgplacefordreams.6541.jpgplacefordreams.7651.jpgplacefordreams.1231.jpgplacefordreams.5431.jpg

Tämä viikko ollut hieman hiljaisempi blogiviikko, sillä tennis on vienyt lähes kaiken vapaa-aikani. Sen lisäksi meidän koiramme on käynyt "vuosihuollossa" eli turkki on trimmattu kesäkuntoon ja hampaat puhdistettu. Pikkuinen oli melkoisen rassukka nukutuksen jälkeen ja en malttanut poistua toisen viereltä muihin puuhiin. Ja tiedättekö mitä, Casan alustaan on tulossa päivitystä ja parannuksia, joita odotan innolla jo toteutuvan. Siksi täällä saattaa olla välillä pieniä katkoksia, sillä dataryhmämme työskentelee ahkerasti uuden alustan eteen. Katkoksista huolimatta Instagramini (@placefordreams) päivittyy usein.