Tässä kuvia, jotka otettu tuolla kompaktilla Canonilta lainassani olevalla EOS M3 kameralla. Olen niin innoissani tästä kaikesta valosta sekä kesän väreistä, että kuvaaminen innostaa taas ihan uudella tavalla. Asukuvat jääneet blogissa aika vähälle, sillä en jotenkin koe näitä omikseni. Pellavapaitoja kuitenkin ylistettyäni piti päästä kuvaamaan niistä toinen. Tämä vaaleansininen on kyllä ehdottomasti noussut paidoistani suosikiksi. Edelliseen postaukseen kommentoitiin pellavan ryppyisyydestä, joka mielestäni ei haittaa, vaan tekee vain asusta hieman rennomman. Sellaisen kesäisen huolettoman, joka ainakin omaan makuun iskee.

placefordreams.eosm3.jpgplacefordreams.eosm3.4.jpgplacefordreams.eosm3.1.jpgplacefordreams.eosm3.3.jpgplacefordreams.eosm3.2.jpg

// Neuletakki Second Female // Pellavapaita GT (vastaava) // Housut Kappahl (vastaavat) //

// Espadrillot New Look (vastaavat) // Aurinkolasit RayBan // Kello Rolex //

// Kynsissä Essie Watermelon //

 

Vai mitä olette mieltä, haittaako pellavan rypyt?

 

*Mainoslinkkejä