Nyt näette jotain historiallista, nimittäin minut lenkkivaatteissa blogissa, jaiks. Syy tälle on kyllä paras mahdollinen, nimittäin uudet juoksukengät. Sain Salomonilta testiin Speedcross 3 W juoksukengät, jotka karkin värinsä lisäksi ovat mitä parhaimmat lenkkikaverit. 

Pakko myöntää, että olen aikamoinen mukavuusurheilija. Lenkille lähden harvoin vesisateessa ja lenkkivaatteiden pitää olla  mukavat. Näin kevään aurinkoisten päivien myötä on lenkkipolut jälleen kutsuneet ja kuun lopussa umpeutuva salijäsenyys taitaa jäädä uusimatta. Mikä siis mukavampaa, kuin paluu lenkkipoluille uusilla menopeleillä.

placefordreams.salomon.5.jpgplacefordreams.salomon.jpgplacefordreams.salomon.2.jpgplacefordreams.salomon.4.jpgplacefordreams.salomon.3.jpgplacefordreams.salomon.6.jpg

Speedcross on Salomonin "ikonimalli", joka on koristeltu kevään kunniaksi mitä herkullisempiin väreihin. Juoksukenkä on suunniteltu polkujuoksuun ja koin kengät todella hyviksi ainakin keskuspuiston poluilla, missä maasto on vaihtelevaa. Paikoittain oli vielä luntakin maassa, mutta kenkä piti todella hyvin myös silloin. Kenkien pito ja tukevuus ei kuitenkaan vienyt pois niiden istuvuutta. Pakko myöntää, että juoksulenkkien lisäksi on kengät seikkailleet niin Kaitalammen maastossa, kuin ihan kotikulmilla koiran kanssa kävelyillä. Pikasidonta nauhoissa tekee vielä uloslähdöstä todella nopeaa ja helppoa. Kaikin puolin siis toimivat kengät. Taidampa ottaa nämä mukaan myös tulevalle kesän lomamatkalle, jossa saatamme käydä lyhyillä vaellus/kävelyretkillä haastavissakin maastoissa.

Onko siellä kellään kokemusta Salomonin lenkkareista?

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

 

*Yhteistyössä Salomon