Hiukseni ovat taas kasvaneet ja se tarkoittaa, ettei niitä ole mukavaa pitää auki kokonaan. Huomaan kaipaavani taas hieman lyhyempää mallia, mutta olen ollut laiska varaamaan kampaajaa, niin ei auta valittaa pituudesta. Pitkään tauolla olleet lettikampaukset ovatkin taas olleet omiaan hallitsemaan huonoja hiuspäiviä. Tässä yksi versio, jonka olen tehnyt kieputtamalla hiuksia toistensa ympäri. Virallisesta letistä ei tässä voida puhua, mutta kaipa tämän voi lettikampaukseksi luokitella. 

placefordreams.letti.1.jpgplacefordreams.letti.jpg

Omalle tyylilleni uskollisena, ei lettikampauskaan saa olla liian laitettu. Tykkään, että kampaus on hieman sekainen. Lettikampauksissa toimii parhaiten värittömät hiuslenksut, omani Dermosilin. Aikaisempia hiuspostauksia pääset muuten kätevästi lukemaan postauksen alla näkyvän "Hiukset" tunnistetta klikkaamalla.

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06