Makuuhuoneemme kaipaa kovasti verhoja. Olen hukannut muutossa yhdet verhomme, jotka olisi voinut laittaa tuonne edes väliaikaisesti. Kalklitir kalkkimaali rajoittaa hieman verhojen värimaailmaa sekä materiaalia. Mietin ennen muuttoa makuuhuoneeseen muhkeita raakasilkkiverhoja, mutta tuon kalkkimaalin kylkeen ne eivät kyllä sovi. Haussa muun kodin tyylille uskollisena siis valkoiset keveät verhot, joilla nuo kamalat putket saisi piiloon.

Verhojen lisäksi myös edelleen on haussa yöpöydät. Tuntuu, etten millään osaa päättää millaiset haluaisin. Tästä postauksesta näkyy väliaikaisratkaisumme yöpöydille. 

IMG_1298.jpg

Kuva sama, joka näkyikin jo Instagram tililläni (@placefordreams), mutta en päässyt ottamaan uutta miehen vielä nukkuessa. Pitäisi hankkia jokin laajakuvalinssi, jolla sujuisi kotikuvien otto hieman paremmin. Nyt tyydyttävä välillä ihan vain iPhone laatuun.

 

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06

big-pink.gif