Viime kesänä ostin Firenzestä peruslaukun, "bucket bag" mallisen konjakkisen klassikon. Laukku on kerännyt paljon katseita ja kyselyitä, varsinkin toissapäiväisen Instagramiin (@placefordreams) lataamani kuvan jälkeen. Sain tästä muutamia kyselyitä, joten päätin omistaa postauksen laukulle :)

Laukun ostin mitä ihanimmasta pienestä nahkatuotteita myyvästä liikkeestä. Liikkeen omistaja suunittelee kaikki mallit poikansa kanssa ja valikoimista heiltä löytyy upeita nahkakenkiä näiden laukkujen lisäksi. Kaikki mallit todella klassisia (loafereita yms), joten voitte kuvitella, kuinka taivaassa liikkeessä olin. Liike on nimeltään Rive Gauche ja heidän nettisivut tarkemman osoitteen kera löytyy osoitteesta: http://www.rivegaucheshoes.com.

Laukun laatu on ollut hyvä ja olen ollut ostokseeni todella tyytyväinen. Samaa ei voi sanoa kaikista Firenzen nahkatuotteista, vaikka niitä maailmalla ylistetäänkin. Mieheni eräästä toisesta liikkeestä hankkima läppärilaukku nimittäin hajosi melkoisen nopeasti käyttöönoton jälkeen.

place.for.dreams-1.jpg

Instagram seuraajani jo ehkä huomasivatkin, että laukku on myös mitä täydellisin pyöräilylaukku. Se on malliltaan juuri pyöräkorini kokoinen, yhteensopivasta väristä puhumattakaan ;)

 

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06