Olen löytänyt uuden tuotteen meikkipussiini ja ihan pakko vinkkaa tästä teillekin. Syyskuussa kirjoitin luottotuotteistani, mitä tulee arkimeikkiin. Nyt sekä meikkivoiteen, että puuterin on syrjäyttänyt uudet tuotteet. CC -sarja on edelleen mielestäni erittäin toimiva, mutta jos siellä joku vielä hakee sitä täydellistä meikkivoidetta, voisi tässä olla hyvä ehdotus. Sain Lumenelta testiin meidän muuton kynnyksellä Blur pitkäkestoisen meikkivoiteen. Tämä hukkui muuttokuormaan ja noin kuukausi sitten löysin tämän vihdoin. Nyt jo jonkin aikaa tuotetta testanneena voin kertoa omia kokemuksiani. Meikkivoide on sopivan peittävä, kuitenkaan olematta liian tönkköä tavaraa. Mattainen pinta säilyy myös iholla pidempään, kuin mihin olen aiemmin tottunut. Tämä voi toki johtua myös käytöstä yhdessä Luminous Matt puuterin kanssa. Jos vertaisin aiempaan CC -sarjan lopputulokseen, on varsinkin tuo mattaisuus ja sen säilyminen ihan eri tasolla. 

placefordreams_lumene-1.jpg

Muuten suosikkeinani on säilyneet samat tuotteet, kuin aiemmassa kirjoituksessa. Aurinkopuuteri, poskipuna sekä luomiväri ovat kaikki olleet todella riittoisia. Myös kulmien muotoiluvaha on tullut jäädäkseen!