Parvekkeemme huutaa tyhjyyttään ja hetken meitä hellineet aurinkoiset säät muistuttivat asiasta. Parvekkeelle tarvitaan ihan ensisijaisesti jotain lattialle. Mies saattaa tehdä siihen laudoituksen, mutta katsotaan nyt minkälaisen. Kalusteista taas toisaalta haluaisin kulmasohvan, mutta toisaalta kaksi löhötuolia. Ikean Storselet voisivat toimia hyvin, mutta näistäkään en osaa päättää. Parvekkeella on nyt jo tosi lämmin auringonpaisteessa, joten tämä projekti pitäisi ehdottomasti saada piakkoin liikkeelle. 

1-Downloads7-001.jpg

Tyyny, Säilytyskori ja Lyhty, Zoco Home verkkokaupasta, Storsele tuoli Ikea, Kuva House of Philia

Parvekkeellamme on nyt kaksi vanhaa tuolia, yksi jättimäinen betoninvärinen ruukku ja Cobellosta ostamani pieni, myöskin betoninomainen pöytä. Kuvasta ei oikein hahmoita parvekkeen kokoa, mutta mitat n 2x5m. Kokoa siis huomattavasti vanhaamme enemmän, joten kalusteiden suhteen on meillä enemmän valinnanvaraa.

placefordreams.parveke.jpg

Värimaailma ei ole ihan meidän näköinen, arkkitehdin näkemys ruskeasta ja vihreästä ei ihan ole vielä minulle auennut. Väreistä huolimatta olisi parveekkeesta tarkoitus saada viihtyisä ja mukava.