Meidän olohuoneessa on jalkalampun lisäksi vanhan kodin makuuhuoneen kattovalaisin. Aikoinaan väliaikaisvaihtoehdoksi hankittu, mutta lopulta kattoon jäänyt keveä valaisin. Tämä ei valaise mitenkään kovin kirkkaasti, joten se on sopinut hyvin tunnelmallisemmaksi valoksi olohuoneeseen. 

placefordreams.lamppu.jpgpfdhome-1.jpgplacefordreams.valaisin.1.jpg

Valaisimet taitavat olla ikuinen ongelma. Nyt olen lukenut iltaisin melkoisen paljon yhden työprojektin takia ja olen huomannut, että lähes mikään "lukuvaloistamme" ei ole riittävä lukemiseen (ainakaan sellaiseen, jossa haluat pysyä hereillä ;D ). Nyt olenkin viihtynyt parhaiten ruokapöytämme ääressä, jossa valo on kirkkain. Toki lampuilla on myös iso merkitys, joten pitäisi laittaa vain osaan valaisimista kirkkaammat lamput. Olohuoneessa ei kuitenkaan ole mukavaa käyttää liian kirkkaita lamppuja tunnelman kannalta. Jos en ole lukemassa, niin viihdyn ehdottomasti paremmin hieman hämärässä valaistuksessa.

Painiskellaanko teillä samojen ongelmien kanssa?

Kuvankaappaus%202015-4-3%20kello%2011.06