Ystävänpäivä koittaa jo lauantaina ja sen kunniaksi pyörähtää käyntiin lupaamani arvonta! Arvonnan palkintona Lumenen ihania teemaväriin sopivia tuotteita. Tästä paketista riittää siis voittajalle sekä hänen ystävälleen huikeita tuotteita. Paketissa monta suosikkiani, mm Rasberry Miracle Lip Sorbet huulikiiltokynä sekä Gel Effect kynsilakkoja.

placefordreams.lumene.jpg

Arvontaan osallistut tuttuun tapaan jättämällä kommenttia toimivan sähköpostiosoitteen kanssa (ei näy muille) sekä kerro vaikka halutessasi, että miten aiot viettää tulevaa Ystävänpäivää? Teethän tämän lauantaihin 14.2 klo 14 mennessä, jonka jälkeen arvon voittajan.

Arvonnan mahdollistaa Lumene, kiitos!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Ihan huikea määrä osallistujia ja aivan ihania tapoja teillä viettää Ystävänpäivää <3 Näitä oli mukava lukea. Tietty tahtoisin lähettää paketin teille jokaiselle! Kuitenkin oli arvottava yksi ja voittaja oli tällä kertaa; Maija kirjoitti 14.2.2015 klo 12.10. Laitoin sinulle s.postia :)