Viime lauantaina minulla oli rakkaita vieraita pöydän ääressä. Oli ihanaa kattaa pöytä siten, että kaikki mahtuivat istumaan pöydän ääreen. Vanhassa kodissa meillä oli tosiaan pienempi pöytä ja silloin ei huvittanut kutsua vieraita illalliselle. Vihdoin saan myös lasistoani käyttöön kunnolla. Meillä on Iittalan Essenceimp?type(inv)g(16512034)a(2042464) sarjan kaikista malleista se 12kpl, paitsi olutlaseista (niitä en kyllä haluakaan ;D ), ja harvoin saan niitä kattaukseen. 

placefordreams.125.jpgplacefordreams.711.jpgplacefordreams.651.jpgplacefordreams-321.jpg

Lautaset kattauksessa Arabian 24himp?type(inv)g(16512034)a(2042464), Aterimet Hackmanin, sarjan nimeä en muista ja ikäväkseni se poistunut mallistosta. Onneksi meille ehdittiin keräämään koko sarja. Harmittaa aina, kun keräämäsi sarjat lopetetaan.

Nyt yritän parannella täällä flunssaani, joka iski eilen. Mikään ei ole kyllä ärsyttävämpää, kuin olla kipeänä!