Löytyyhän meiltäkin värejä kotoa. Muutamat paikat, jossa sallin esimerkiksi vihreää ja punaista on keittiö! Rakastan tuoreita yrttejä keittiössä, niistä lähtee niin ihana tuoksu. Samoin väriä voin sallia vaikka kukissa, repäisin nytkin viikonloppuna ja ostin vaaleanpunaisia tulppaaneja. Aika villiä. Vaikka meidän keittiön kodin sydän onkin kokkaava mies, niin silti huolehdin mielelläni keittiön siisteydestä sekä "sisustamisesta" yrteillä, hedelmillä etc. Äidiltäni saamassamme pullossa säilytämme oliiviöljyn. Kauniimpi, kuin kaupan öljypurkit. 

placefordreams-981.jpgplacefordreams-341.jpg

Näistä eväistä kokkasin viikonloppuna rakkaille ystävilleni avokadopastaa. Avokadopasta taitaa kuitenkin olla ihan jäänyt uusien "some-hittien" bataattiburgereiden sekä sitruunapastan jalkoihin. Molempia on kyllä vielä testattava! Onko kukaan maistanut näitä?