Pieni kurkistus kylpyhuoneemme koukustoihin. Meillä ei ollut kovin selkeitä säveliä mielessä, kun lähdimme metsästämään sopivia. Ainoa, joka oli mielessä oli se, että isoille kylpypyyhkeille tulee olla tarpeeksi isot koukut. Vanhan kodin pienistä koukuista pyyhkeet aina tipahtivat lattialle, joten silloin niitä säilytettiin aina kuivauspatterilla. Myös nyt pyyhkeet kuivuvat patterilla, mutta siitä nostan ne aina koukkuihin, jotenkin siistimpi näin. Isojen kylpypyyhkeille sopivien koukkujen lisäksi halusin maksimoida koukujen määrän, mutta säilyttäen siistin lopputuloksen. Smedbon Life -sarjasta löysin ratkaisun molempiin tarpeisiin. Sarjan kaksoiskoukkuja (ylin kuva) meille asennettiin kahdet juuri niitä isoja kylpypyyhkeitä varten ja taas käsipyyhkeille sekä koiran tassupyyhkeille sekä kylpytakkia varten sarjan kääntyvät koukut (toinen kuva). Kylpyhuoneen ruuhkaisia hetkiä (kenellä myös puoliso aina tiellä aamukiireissä) helpottaa myös minun meikkipeilini, joka näkyikin jo aikaisemmassa postauksessa. Jotenkin ihastuin tähän Life -malliston erilaiseen muotoiluun. Näissä on kaunista pyöreyttä ja muutenkin jotain ihanan erilaista.

placefordreams_smedbo-1.jpgplacefordreams_smedbo-3.jpgplacefordreams_smedbo-2.jpgplacefordreams_smedbo-4.jpg

Kello kylpyhuoneessa on osoittautunut myös todella tarpeelliseksi, varsinkin meille, ketkä ollaan aina myöhässä ;) Tulossa vielä myöhemmin kuvaa kokonaisuudesta. Olen ollut täysin hurmioissani meidän saunasta! Mikään ei ole pakkassäällä mukavampaa, kuin pitkä kävely koiran kanssa ja sitten pääsy saunan lämpöön!


*Osa postauksen tuotteista saatu yhteistyön kautta