Lomalla vietimme Miamissa 4 päivää. Tuo aika riitti oikein hyvin paikkojen näkemiseen ja kiertelyyn SoBen alueella. Miami on ollut yksi kohde listallani paikoista, joissa pitää päästä käymään. Oltuamme Curacaolla rentoutumassa reilun viikon, odotimme innolla pääsyä Miamiin ja ehkä jopa vähän ostoksille ;) Meidän hotelli sijaitsi kävelymatkan etäisyydellä Miami Beachin keskeisistä paikoista (juuri siinä SoBen rajoilla), joten autoa emme vuokranneet. Taksit olivat todella halpoja, joten vältyimme näin myös parkkipaikan etsinnöiltä. Jos olet suuntaamassa Miamiin, niin kurkkaa postauksen lopusta muutama Miami tärppini.

placefordreams_7091.jpgplacefordreams_7104.jpgplacefordreams_7118.jpgplacefordreams_7093.jpg

Miamiin suuntaaville suosittelen:

Sawgrass Mills. Shoppailijoiden paratiisi. Täällä et millään saa edes kokonaisessa päivässä kierreltyä kaikkia liikkeitä. Pyydä hotelliltasi yhteydenottoa bussikuljetukseen tuonne, jos et halua vuokrata autoa.

Ocean Drive. Sitä aidointa Miamia, jota et voi Miamin lomallasi välttää. Pakko sanoa, että henkilökohtaisest odotin kadun olevan "jotain enemmän", mutta ehdottomasti kuitenkin näkemisen arvoinen. Paikallisen vinkistä vaari; älä syö tämän kadun ravintoloissa.

Club Monaco. Uusi suosikki! Unohda Massimo Dutti ja rakastu Club Monacoon <3 Ocean Drivelta pääset kätevästi takana kulkevalle Collins Avenuelle, josta yksi CM liike löytyy.

Five Guys (1500 Washington Ave). Käy syömässä super herkullinen kustomoitu burgeri, mutta jätä ylisuolatut ranskikset muille.

Alma Mexicana (1344 Washington Avenue). Ihan tajuttoman hyvää aitoa meksikolaista ruokaa!

* Ruokavinkit ovat rentoihin paikkoihin, joihin voit mennä hyvin vaikka shoppailun lomassa rennoissa vaatteissa ;)