Pieni tilannekatsaus olohuoneeseemme. Olohuonettamme ei ole koolla pilattu, joten sen sisustamiseen ei tarvinnut kovin montaa huonekalua. Tuohon nurkkaan vitriinin viereen pitäisi keksiä jotain kaunista. Jielden Loft*imp?type(inv)g(16512034)a(2042464) valaisimesta olen unelmoinut. Se antaisi kivaa kontrastia valkoiseen ympäristöön metallin sävyisenä. Hieman näyttävät kuvat jo vanhaa tilannetta, sillä eilen saatiin verhot vihdoin ripustettua (kiitos äitini, joka jaksoi silittää pellavaverhomme).

placefordreams-olohuone.1.jpg

Koirallamme on oma talja, jossa kelpaa pureskella luuta tai ottaa torkut. Kivik -nojatuolien välissä on taas pieni sivupöytä, johon mahtuu sopivasti vesilasi tai leffaherkut ;) Olohuoneeseen ei saanut perinteistä sohvaa sopimaan, tai mielestäni se olisi näyttänyt tunkkaiselta, joten erillään olevat Kivikit olivat ratkaisumme. Harmaa matto Annon mallistosta.

placefordreams-761.jpgplacefordreams.olohuone-81.jpgplacefordreams.99-1.jpg

Marokkolainen tarjotin pöydän päällä on löytö Espanjasta ja korikassi, jossa torkkupeittomme säilyvät taas Ranskasta. Matkamuistoja meidän makuun. Tv on meillä tuon ylimmässä kuvassa vasemmalla näkyvän senkin päällä, siitä kuvaa vielä erikseen.