Muistatte varmaan, että kerroin ostoslistallamme olevan lisää Vitran DSR -tuoleja ruokailutilaamme. Vanhassa kodissamme oli pienempi pöytä ja siellä tuoleja oli vain 4. Nyt tilasin niitä 3 lisää, jotta yksi riittää työhuoneeseemme ja ruokapöytämme ääreen jää loput 6. Saimme tuolit perjantaina postissa ja tänään pääsimme niitä hakemaan. Vihdoin siis kokonaisuus on valmis!

placefordreams-881.jpg

Pöytämme on teettetty tuoleille sopivaksi niin pituudeltaan, kuin korkeudeltaankin. DSR tuolit ovan hieman matalampia, joten vaativat myös matalamman pöydän. Pöytälevy on tosiaan kestävää Coriania ja pöydän mitat on 180x90x72 (pituus, leveys, korkeus). Pöytä mitoitettiin kuudelle tuolille. Tarvittaessa päätyyn / päätyihin saa sitten vielä mahdutettua yhdet ruokailijat. Pöytä tilattiin Nixi -keittiöiltä ja tuolit taas Connoxin kautta. Valaisin pöydän yllä on tilattu Valotorni.fi -verkkokaupasta, malliltaan se on Dome rippuvalaisin.

placefordreams-661.jpg

Kevät on muuten tuloillaan, kun helmililjoja löytyy kaupoista :) Ihanaa!