Rakastan yli kaiken pehmoisia kodin tekstiilejä. Lakanat kuuluvat mielestäni olla pumpulin pehmoiset, kun taas mies haluaisi aina mahdollisimman kovat. Kotivaatteet pitää myös olla pehmoisia ja mukavia, joissa viihtyy hyvin ja saa rentouduttua. Mitä taas aamutakkiin tulee, niin sen vasta pehmoinen kuuluukin olla! Olinkin iki-onnellinen, sillä minulle tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön rakastamani Beach House Companyn kanssa. Valikoin omakseni heidän mallistostaan tämän ihanan aamutakin. Bathrobe Softie on nimensä ansainnut, on tämä vain niin ihanan pehmoinen. Softie on nytkin päällä, kun näpyttelen tätä postausta teille.

placefordreams-10.jpgplacefordreams-81.jpgplacefordreams-001.jpgplacefordreams-51.jpgplacefordreams-91.jpg

Nyt teilläkin on mahdollisuus saada oma Bathrobe Softie ihoanne hellimään, nimittäin saan arpoa yhden aamutakin teidän kesken! Olin niin iloinen, kun blogini Facebook -seuraajia tuli taas uusi tasaluku täyteen ja päätin, että ansaitsette kiitosta. Tästä ei arvontapalkinto parane, jos minulta kysytään :)

Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen kertomalla, mitkä ovat Beach House Jersey lakanoiden uudet kevään/kesän värit. Löydät vastauksen Beach House Companyn sivuilta. Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite (näkyy vain minulle). Arvonta päättyy sunnuntaina 1.2.2015 klo 20.00, jonka jälkeen arvon voittajan ja olen häneen yhteydessä sähköpostilla.

Onnea arvontaan!