Ajattelin kokeilla, kuinka iPadilla postaaminen onnistuu. Tässä kuva uudesta pöydästämme Instagramin puolelta (@placefordreams). Tämä sai nyt toimia testikuvana, jos ja kun tämä toimii, niin voisin postailla matkaltamme muutaman kerran, sillä padi pääsee reissuun mukaan :)

Mitä taas pöytään tulee, niin pöytäkehikon toimittaja tuhosi pahasti eteisemme ja tässä odotellaan heidän korjausta asiaan. Muutenkin ollut ongelmia vähän joka lähtöön, alkaa olla huumori tiukassa.. Onneksi lomani alkoi tänään ja huomenna lentokoneen nokka suuntaa lämpöön.

image.jpg

Jos pöydän kehikon toimittajaa ei muisteta, niin olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Pöytä teetettiin mittojen mukaan ja siihen mahtuu passelisti molemmille sivuille 3 DSR tuolia. Meillä tuoleja vain neljä kappaletta, joten kunhan lomaltamme kotiudumme, tilaan näitä lisää. Pöydän levy sitä aiemmin mainitsemaani Coriania, jonka pitäisi olla todella kestävää. Lisätietoja myöhemmin, kunhan saadaan kokonaisuus valmiiksi :) Rauhaisaa jouluviikkoa!