Parasta uudessa kodissamme taitaa olla ikioma sauna. Vanhassa asunnossa oli ihan postimerkin kokoinen kylpyhuone, joten voinette arvata, kuinka paljon arvostan tilavaa kylpyhuonetta omalla saunalla. Saunamme ei ole kooltaan kovin iso, mutta sitäkin kotoisampi. Halusimme saunan ihan perinteisenä ja jättää puun luonnollisen sävyiseksi. Kauniiseen puun sävyyn sopi mielestäni kauniisti Rentosauna -merkiltä saamani shampanjan sävyiset astiat. Neliskulmainen saunan mittari, saunakiulu sekä saunakauha ovat kaikki alumiinia ja kiulun ja kauhan kahvat lämpökäsiteltyä bambua. 

placefordreams_sauna-1.jpg

Minulla on jo aiemmin hankittu myös rentosaunan vartaloharja, jolla kuivaharjaaminen sileyttää ihoa ihanasti. Voit lukea tästä lisää aiemmasta postauksestani täältä.

placefordreams_sauna-2.jpgplacefordreams_sauna-3.jpgplacefordreams_sauna-4.jpg

Vielä, kun saisimme aikaiseksi kiinnitettyä saunamittarin seinään, niin alkaisi saunominen olla mukavaa ;) Jos teillä on saunatarvikkeita hankitalistalla, niin suosittelen kurkkaamaan Rentosaunan valikoimat. Siellä myös kauniita laudetekstiilejä sekä pesutarvikkeita. Lahjapakkauksista aika ihana lahjaidea myös näin viimehetken vinkkinä! Jälleenmyyjät löydät täältä.

 

Yhteistyössä Rentosauna