Minulla on jotain uutta, nimittäin ripset! :) Viimeksi minulla oli häidemme yhteydessä ripsienpidennykset, mutta olin tässä välissä monta kuukautta ilman räpsyjä. Nyt sain mahdollisuuden laittaa taas pidennykset, mikä on mukavaa, sillä  loppuvuodesta suuntaamme Miamin ja Curacaon lämpöön ja siellä en jaksa meikkailla. Laitan vielä parempaa lähikuvaa näistä myöhemmin, mutta näissä kuvissa halusin näyttää teille, kuinka luonnollisilta ripsienpidennykset voivat näyttää, jos tekijä on taitava ja ripset eivät ole liian pitkät. Ripsienpidennykset teki minulle rakas ystäväni Simona, joka tekee niitä Sf-clinikenillä Helsingissä. Häiden yhteydessä ripset pysyivät minulla useamman kuukauden ja meni useampi viikko ennenkuin yksikään ripsi minulta irtosi. Simona tekee siis todella huolellista jälkeä ja en voi, kuin ylistää häntä! Minulle on ollut myös helppoa, kun saan saman katon alta kasvohoidot sekä nyt nämä ripset. Viime lauantaina sain ihanan aloituksen viikonloppuun, kun kävin useamman tunnin hoidoissa Sf-clinikenillä. Olen tosiaan ottanut sarjahoitona nyt niitä kasvohoitoja, joista kirjoitinkin jo täällä. Kerron teille kasvohoidon tuloksista myös pian lisää.

placefordreams-331.jpgplacefordreams.551.jpgplacefordreams-881.jpgplacefordreams.222.jpg

// Takki Massimo Dutti // Huivi ACNE // Laukku Mulberry // Neuletakki Second Female // Farkut Zara // Nilkkurit Clarks // 

Minunkin minisilmiin tulee ihan uutta säihkettä ripsien myötä ;)

Jos innostuit, niin varaa oma aikasi täältä.

Huomenna torstaina 20.11 on Sf-clinikenillä muuten avoimien ovien päivä klo 10-18, jolloin hoitolaan pääsee tutustumaan sekä saatavilla tuote- ja meikkineuvontaa naposteltavien kera. Perfection -kasvohoidoista myös erikoistarjous!

Sf-cliniken, Hietalahdenranta 5c 00120 Helsinki