Wienissä hotellimme yllätti meidät täysin ensimmäisenä iltana. Tulimme tuttuun kaupunkilomatyyliin illalla hotellille pitkän päivän jäljiltä ja rättipoikki väsyneinä. Ensin säikähdin, sillä huoneessamme oli telkkari auki, vaikka emme sitä olleet päälle jättäneet. Astellessamme peremmälle huomasin kuitenkin ensimmäisen kuvan mukaisen mieluisan yllätyksen pöydällämme. Katsellessani tarjoilua tarkemmin huomasin pöydällä kortin, jossa minulle toivotettiin hyvää syntymäpäivää tulevan juhlapäivän johdosta. Tässä kuussa täytän tosiaan pyöreitä ja tämä ei ollut mennyt hotellilta ohitse. Näimpä tuli startattua juhlinnat jo Wienissä, aika mukavaa! Hotelli panosti todella meidän viihtyvyyteen, tämän ihanan yllätyksen sekä tv:n lisäksi he olivat asetelleet tossumme sängyn viereen ja tosiaan ne herkulliset suklaat odottivat meitä sängyllä. Muuta en olisi osannut edes toivoa.

placefordreams_0189.jpgplacefordreams_0198.jpgplacefordreams_0199.jpgplacefordreams_0204.jpgplacefordreams.jpg