Ennenkuin saan Tallinnan sekä Wienin matkakuvia purettua, niin tässä teille kännykän kautta muutamia viimeisimpiä kuvia. Palasin myöhään eilen illalla kotiin reissusta ja mieli on jo nyt haikeana, sillä Wien oli ihan mieletön kaupunki! En voi käsittää miksi Pariisia yms hehkutetaan niin paljon ja Wienistä et juuri kuule sanan sanaa. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jokaisen on koettava tämä upea kaupunki omin silmin! Wienissä on jokaiselle jotain; shoppailua, kahviloita, ravintoloita, kulttuuria ja muita upeita elämyksiä.

Kuva%206.jpgKuva%205.jpgKuva%203.jpgKuva%2010.jpgKuva%209.jpgKuva%207.jpgKuva%208.jpgKuva%202.jpgKuva.jpgKuva%201.jpg

1,2,3; Schönbrunnin linnan alueelta. 4; Ferstel Passage. 5 & 6; Hotel Bristol Vienna. 7; Turre Wienissä.  8; Belvedere. 9; Sitä aitoa Sacheria. 10; Naschmarktin torin hedelmiä.