Kerroinkin teille tuossa hetki sitten saaneeni Remingtonilta uuden suosikin hiusten laittoon. Laite näyttää kovin ilmakihartimelta, mutta se ei puhalla kuumaa ilmaa, vaan harjaspäiden pohjalla oleva rauta kuumenee, kuin esimerkiksi suoristusrautakin ja laitteella saa paljon nopeammin ilmakihartimen lopputuloksen. Tämä on myös hiukselle ilmakiharrinta hellävaraisempi käsittely.

Omat lähtökohdat hiusten laittoon on aika simppelit. Haluan siistit ja viimeistellyn näköiset hiukset. En koskaan tupeeraa saatika yritä "tuuhennuttaa" hiuksiani, päinvastoin. Mielestäni kauneimmat hiukset syntyy siisteistä ja siloitelluista lopputuloksista.

Alla olevasta kuvasarjasta näette, mikä on lähtötilanteeni hiustenlaitossa ja kuinka tämä Remingtonin uutuus auttaa minua nopeasti saavuttamaan halutun lopputuloksen. Kyseessä on Remingtonin Styler Kit -pakkauksesta löytyvä harjapää, mutta tämä ei tosiaan ole paketin ainoa. Paketista löytyy myös klipsillä varustettu kiharrinosa sekä perus puikkokiharrin. Joten jos et ole osannut aiemmin valita, että minkälaisen hiuslaitteen hankkisit, on tämä helppo valinta. Päätä voi vaihtaa kätevästi ja luoda erilaisia lopputuloksia. Tähän saa hankittua myös neljä eri lisäosaa, joten säilytystilaa menee vähemmän, kun saa yhdistettyä monen eri kihartimen funktiot yhteen.

placefordreams.113.jpgplacefordreams.111.jpgplacefordreams.112.jpg1-Desktop162.jpg1-Desktop163.jpg

Yllä ennen ja jälkeen käsittelyn. Hiusten harjaukseen ja harjapäällä käsittelyyn meni minulta vain noin 15min. Normaali käsittely ilmakihartimella on yli puoli tuntia. Minulle; laiskalle ja kiireiselle hiustenlaittajalle, tämä on siis mieletön löytö!