Paras messubongaus oli ehdottomasti tämä Nixi -keittiöiden osastolla ollut pöytä, jota jäimme ihailemaan juuri ennen kotiin lähtöä. Uuteen kotiin olemme nimittäin etsineet simppeliä valkoista pöytää (kaikista niistä aiemmista pohdinnoista huolimatta). Ideana on pöytää katsellessa se, että pöytälevyn materiaali olisi mahdollisimman kestävää. Tämä syystä, että joskus saattaa avokeittiössä tulla tarvetta lisälaskutilalle ja en todella halua pöytää, jonka pintaa pitää koko ajan varoa. En muutenkaan ole mikään kova pöytäliina- / tablettifani, joten kestävä materiaali on ehdoton. No tätä pöytää siinä ääneen ihaillessamme tuli avulias myyjätär apuumme ja kertoi materiaalin pöytälevyssä olevan samaa, kuin messuosastolla olleen mallikeittiön. Eli todella kestävää ja hygienista materiaalia, joka kuulostaa liiankin täydelliseltä toiveisiimme! Materiaali on nimeltään Corian, joka onkin minulle uusi tuttavuus. Coriania saa lähes missä sävyssä tahansa, mutta meille olisi paras joko valkoinen tai sitten keittiön työtasoonkin tuleva vaalea harmaa (keittiön taso Ylämaan Graniitin kvartsikomposiittia). 

14%2009%2013_2134%20copy.jpg14%2009%2013_2135.jpg

Pöytä olisi lähes täydellinen DSR -tuoliemme pariksi! Nyt siis vain alkuun mittaamaan sopiva pöytäkoko ja tarjousta pyytämään. Näitä tehdään siis mittatilauksina.