Yksi aamujeni rutiini on samanlainen arkimeikki. Minulla on jo pidemmän aikaa ollut tietyt suosikit, mutta nyt olen löytänyt myös pari uutuutta, jotka ovat heti nousseet lemppareiksi. Nyt siis pitkästä aikaa listaa meikkisuosikeistani. Meikkien lisäksi on meikkipisteeni muuttanut eteisen peilien edestä tämän ihanan Smedbon valolla varustetun meikkipeilin eteen. Kääntöpuolella muuten viisinkertaisesti suurentava peili, ihan täydellinen kulmakarvojen nyppimiseen! 

 
14%2B09%2B08_2087.jpg
14%2B09%2B08_2094.jpg
14%2B09%2B08_2092.jpg
14%2B09%2B08_2091.jpg

 

Lumenen CC -sarja on yksinkertaisesti paras! Käytän sarjan meikkivoidetta, peitevoidetta sekä puuteria. Tämän tehokolmikon täydentää Joe Blascon voidemainen valoväri, joka peittää tummimmatkin silmänaluset. Ilman tätä en tulisi enää toimeen! Tämän jälkeen teen kasvoille varjostukset tuolla "cheek brush" -siveltimellä ja Lumenen aurinkopuuterilla (mattapintaisella). Posket punaan myös Lumenella; Touch of Radiance -sarjan hennon vaaleanpunaisella sävyllä. Sitten siirryn uusimpaan suosikkiini; nimittäin Blueberry -sarjan kulmien muotoiluvahaan, jossa valmiina hyvä ruskea sävy. En yhtään tykännyt kulmien piirtämisestä / värittämisestä kulmakynällä, joten tämä vaha ei tule enää meikkipussistani poistumaan. Luomiin laitan nykyään vaaleanruskeaa tai vaaleaa sävyä, yksi hyvä paletti on tuo kuvassa oleva pitkäkestoinen luomiväripaletti, joka myös Lumenen Blueberry -sarjasta. Lopuksi vielä ripsiväriä, joka mieheltäni saama Lancomen Hypnose Star. Huuliin sipaisen vielä Lumenen Creme huulikiiltoa, jossa kauniin neutraali sävy.

 

*Tuotteet saatu yhteistyön puitteissa.