Minulla on ollut tässä keväällä energiat ihan vähissä ja ihon kuntokin mennyt taas huonompaan suuntaan. Lomalla sain onneksi ladattua akkuja ja olo hieman piristyi. Silti se aamuinen herätys 6.00 väsyttää vain aamusta toiseen. No näinhän tämä ei voi jatkua, joten asialle on todella jotain tehtävä. Olinkin onnellinen, kun sain yhteydenottoa Harmonialta, ketkä kyselivät haluaisinko testailla 20 päivän kuurin MethodDraine Detoxia sekä Fructolax hedelmäkuutioita.

Detox ei suoranaisesti siis ole laihdutuskuuri, vaan elimistön puhdistuskuuri. Elimistö saattaa kaivata puhdistusta juuri väsymyksen, elottoman ihon tai toimimattoman ruoansulatuksen takia. Itselleni kaikki elämäni aikana tehdyt Detoxit ovat olleet aina pääasiassa ihon kunnon parantamista ajatellen. Kuitenkin muuttaessa ruokavaliotaan terveellisempään, usein myös muutama kilo lähtee.

Hieman omia kokemuksia kuurista. Valitsin makuvaihtoehdoista Persikka-Sitruunan, joka oli hyvä valinta! Juomaa on helppo hörppiä päivän aikana, kun sen maku ei töki liikaa. Minulla meni muutama päivä ennenkuin aloin huomaamaan juoman vaikutuksia, mutta nyt kun kuuri lähenee loppuaan olen huomannut vaikutuksia. Olo on ollut paljon energisempi ja olen taas palannut lenkkipoluille.

14%2006%2005_1496.jpg

Saan arpoa myös teille yhden seitsemän päivän Detox Express -kuurin. Voitte myös tilata itsellenne halutessanne Fructolax-näytteen suoraan linkistä: http://adobe.ly/1lzDOJC. Tässä hyvä kuuri esimerkiksi juhannuksen jälkeen ;) Jos tulee grilliruoasta ähky, niin pieni kevennys ja elimistön puhdistus tekee aina hyvää!

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin sähköpostiosoitteesi kera 14.6 mennessä. Aikaa osallistua siis tasan viikko :)

*Yhteistyössä Harmonia Life Oy