Kerroin helmikuussa, että olemme ostaneet uuden kodin, jonka valmistumista joudutaan vielä odottelemaan. Ajattelin jakaa teille nyt asunnon pohjakuvan, niin on sitten hauskempaa suunnitella tulevaa sisustusta, kun hahmoittaa minkälaisista tiloista on kyse. Olen kirjoittanut vanhan blogin puolella jo muutaman kerran uuteen asuntoon liittyvistä aiheista, mm tulevasta väripaletista sekä keittiön valinnoista. Olemme todella innoissamme uudesta kodista ja se selittänee innostuksen puutetta tämän nykyisen laittamiseen ;) Mies taitaa odottaa eniten auton hallipaikkaa, jonne sujahtaa kätevästi suoraan hissillä sekä pääosin hänen tulevaa työhuonetta. Minä taas odotan ihan vaan kaikkea, sitä eritoten, että pääsee laittamaan uutta kotia (mutta on tuo saunakin aika kiva) <3

Kuvankaappaus%202014-5-23%20kello%207.35

Edellisten postausten jälkeen ollaan lyöty lukkoon kaapistot huoneisiin ja eteiseen; meille tulee kaikkiin liukuovikaapistot, joista eteiseen peilillä varustettu ja huoneisiin valkoista lasia (josta ei näy läpi!).