Blogin nimen perusteella tämähän on paikka unelmille ja tässä olisi yksi aikamoinen unelma; nimittäin kaunis asunto puutalossa. Tähän törmäsin oikotiellä, josta kuvat lainattu (linkki suoraan asuntoilmoitukseen). Hassua, vaikka en koskaan valitsisi vihertävää sävyä seiniin tai ylipäänsä sisustukseen, oli se tässä asunnossa ja näissä kuvissa ihasteluni kohteena. Seinämaali on vain todella kauniin sävyinen! Heti aloin mietiskelemään uuteen asuntoomme jotain kaunista seinämaalia valkoisten seinien sijaan, hmm.

Yksi asia, jota jäin myös ihailemaan on nuo kauniit vanhasta puusta tehdyt sohvapöytä, korkea sivupöytä ja sängyn päädyssä oleva penkki. Olen yrittänyt vastaavia meillekin löytää, joten ei kellään olisi tietoa, että mistä vastaavia voisin hankkia?

111644815-2.jpg111644817-2.jpg111644819-2.jpg