Moikka täältä Casan puolelta! Tuntuu aika hassulta kirjoittaa ihan uudenlaisessa paikassa, sillä bloggerin puolella tuli vietettyä jo melkein kolme vuotta. Sain jonkin aikaa sitten sähköpostia Casan porukoilta ja kutsun mukaan heidän tiimiinsä. Aikani tätä mietittyäni päätin tarttua tarjoukseen ja nyt muutto onkin jo virallinen :)

Tänne saattaa eksyä näin muuton myötä uusia lukijoita ja ajattelin vähän kertoa itsestäni sekä blogista.

hortensia2.jpg

Olen tuore vaimo ja pienen koiran omistaja täältä Helsingistä. Blogissani aiheet vaihtelevat yhtä paljon, kuin naisen mieli noin ylipäänsä ailahtelee ;) Pääpainossa kuitenkin sisustus, tyttöjenjutut sekä asujakin välillä vilahtelee.

1-Desktop13.jpg

1-valm28-001.jpg

Yritän aina olla kaikille ystävällinen ja rakastan ilahduttaa ystävini. Uskon vahvasti karmaan ja siksi elänkin asenteella "toisesta sisään, toisesta ulos".

1-Desktop61.jpg

Perhe ja ne läheisimmät ystävät ovat minulle kaikki kaikessa. Olen oppinut entistäkin enemmän arvostamaan niitä ihmisiä elämässäni, ketkä iloitsevat ja murehtivat kanssani, aina saaden hyvän mielen.

14%2003%2009_0490.jpg

Olin ennen varsinainen kontrollimonsteri, mutta nykyään melkein jotain päinvastaista. En tiedä onko miehen huoleton elämänasenne opettanut, vai vain ikä tuonut rauhallisuutta. Elämä on kuitenkin paljon mukavampaa ottaen hieman rennommin. Tästä johtuen säädänkin paljon aikaisempaa enemmän, tämäkin postaus oli viittä vaille valmis, kun sain sen katoamaan ;D Eikun alusta uudelleen.

1-Desktop71.jpg

Rakastan matkustamista, mutta koti on minulle silti aina se tärkein paikka. Matkani eivät voi venyä yli kahden viikon, sillä muuten ikävä koiraamme kohtaan tulee liian kovaksi. Tästä syystä koiramme onkin seikkaillut minun kanssani mm Pariisissa.

SAM_7467.jpg

 

Tässä minusta, olisi kiva kuulla myös sinusta :)

Ennenkaikkea tervetuloa uuteen blogikotiini!

 

*2.ja 3.kuva Kirsi Hiekkarinne Photography